شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

افشاگری افسر سابق تشکیلات خودگردان درباره اعتراضات در غزه

افسر سابق سرویس اطلاعات تشکیلات خودگردان فلسطین فاش کرد، این سرویس افرادی دارد که مأموریت آنها تحریک مردم نوار غزه (علیه حماس) است و برای این کار حقوق می‌گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۷۰۰۴
به گزارش  راهبرد معاصر ، در پی اعتراض‌ها و تظاهرات‌های اخیر در نوار غزه، «فهمی شبانه» افسر سابق سرویس اطلاعاتی تشکیلات خودگردان فلسطین فاش کرد، اینکه دستگاه‌های امنیتی به برخی افراد پول بدهند تا مردم را تحریک به اعتراض کنند، عجیب نیست.

شبانه به وبگاه «الرساله» فلسطین نزدیک به حماس گفت، این دستگاه‌های امنیتی غالبا برای سوءاستفاده و بهره‌بردای از وضعیت اقتصادی و آماده کردن فضا برای تحریک مردم، افرادی را به خدمت می‌گیرند.

وی ادامه داد، سرویس اطلاعاتی تشکیلات خودگردان شرایط را برای تحریک مردم آماده می‌کند نه فقط برای بهره‌برداری از تحرکات. این سرویس‌ها اعضایی در اختیار دارند که در مقابل تحریک مردم حقوق می‌گیرند. علاوه بر آن توافق‌هایی با کشورهای صاحب نفوذ برای تنگ کردن عرصه بر مردم دارند، آنها در دو مسیر سیاسی و امنیتی حرکت می‌کنند.

شبانه سپس اعلام کرد، تمام دستگاه‌های امنیتی در راستای این مأموریت کار می‌کنند و این موضوع فقط مرتبط با «ماجد فرج» رئیس سرویس اطلاعاتی تشکیلات خودگردان نیست. وضعیت می‌تواند در عرض چند ثانیه از سوی تشکیلات خودگردان و اطلاعات آن به صورت کامل متوقف شود؛ درست زمانی که حماس یک توافق [آتش‌بس] با «اسرائیل» را پیش‌بینی می‌کند، درمی‌یابد که همه چیز متوقف خواهد شد.

دوشنبه (دیروز) نیز یک مقام رسمی در دستگاه امنیت داخلی وزارت داخله حماس در نوار غزه، از برنامه اطلاعاتی تشکیلات خودگردان در رام‌الله پرده برداشت که هدف از آن ایجاد هرج‌ومرج در استان‌های نوار غزه با بهره‌برداری از تظاهرات‌هایی است که برای مطالبه کاهش قیمت‌ها در این منطقه بر پا شده است.

نوار غزه چند روزی است شاهد تظاهرات مردم در اعتراض به گرانی و اعمال مالیات‌های جدید از سوی دولت حماس در این منطقه است.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده